HGH Pfizer Genotropin GoQuick 12mg 36 IU in Phuket (Thailand)

by Pfizer
Simpen 3%
Original Price 16,500.00 ฿
Saiki Price 16,000.00 ฿
SKU goquick12mg-1

Produsen: Pfizer Belgium

Dikempalken: Pfizer Turkey

Distributor resmi: HGH Thailand

Active substance: Recombinant Human Growth Hormone (Somatropin, HGH), Solusi HGH steril kanggo injeksi subkutan
Indikasi sing digunakake:

  • Kurangé awak HGH ing awak (ing bocah cilik), nyepetake wutah;
  • Bodybuilding - efek anabolik, nyepetake pertumbuhan otot, jaringan, tendon lan sendi cures penyembuhan, 200% -300% luwih cepet;
  • Mundhut bobot, mbantu ngilangi bobot kanggo wong sing keluwen saka obesitas;
  • Efek anti-tuwa, rejuvenasi awak manungsa;
  • Healing postoperative, kimia lan termal lesi ing kulit, nduweni sipat regenerating kuwat;
  • Mundhut lebido seksual, nduwe efek positif ing kondisi umum awak sacara sakabehe.

Reviews customer

Adhedhasar review 33 Tulis review