HGH Zorbtive 8.8 mg ing Thailand

Pre-order
0.00 ฿
SKU

Produsen: EMD Serono Amerika Serikat

Distributor resmi: HGH Thailand

Zat aktif: Hormon Growth Recombinant Human (Somatropin, HGH), Solusi HGH steril kanggo injeksi subkutan
Indikasi sing digunakake:

  • Kurangé awak HGH ing awak (ing bocah cilik), nyepetake wutah;
  • Bodybuilding - efek anabolik, nyepetake pertumbuhan otot, jaringan, tendon lan sendi cures penyembuhan, 200% -300% luwih cepet;
  • Mundhut bobot, mbantu ngilangi bobot kanggo wong sing keluwen saka obesitas;
  • Efek anti-tuwa, rejuvenasi awak manungsa;
  • Healing postoperative, kimia lan termal lesi ing kulit, nduweni sipat regenerating kuwat;
  • Mundhut lebido seksual, nduwe efek positif ing kondisi umum awak sacara sakabehe.