Pengiriman internasional HGH

Pengiriman internasional kanggo pelanggan kita gratis lan kanggo negara tujuan. Dikirim saka kantor utama kita ing Bangkok nggunakake EMS Thailand Post. Ing negara sampeyan, pangiriman lokal ditindakake dening layanan pos lokal.

Anggaran wektu pangiriman 3-6 dina

HGH Australia

Jaminan lan keamanan pangiriman ing adat

Kanggo akèh negara, kajaba Thailand, HGH dirilis mung miturut resep medis.

Kanggo klien, kita nyedhiyani resep medhis sing asli saka dokter ing Bangkok ing jeneng sampeyan kanthi basis tes getih, resep bakal dikirim karo pesenan, kanthi panrimo.

karo kabeh dokumen sing perlu kanggo wacana kasil sing sukses

Kanggo luwih saka 7 taun pengalaman karo pengiriman internasional, kita wis dikembangake pengalaman ing 100% aman pengiriman, ngerti fitur pangiriman kanggo negara individu

HGH Jerman

Risiko karo disita ing adat

We njupuk kabeh risiko, wektu tundha, mundhut saka pesenan lan panyitak. Ing kasus iki, kita bakal ngasilake dhuwit utawa nggawe dhuwit gratis.

Deleng maneh kene

https://hghphuket.com/pages/refund-policy

Packaging

Penyimpenan jangka panjang HGH kudu kedadean ing suhu 2-8 C

ing negara sing ora dianggep, HGH bisa ditampa ing suhu kamar sing luwih dhuwur (periode pangiriman)

Ora mengaruhi sifat utawa kualitas! Ora luwih saka dina 21!

Packaging ditrapake ing paket termal sing ngreksa HGH saka suhu dhuwur saka cahya njaba.

HGH Japan

Ninggalake komentar

Komentar kudu disetujoni sadurunge metu

* Kothak sing dibutuhake