ATM Simpenan Kas

ATM Simpenan Kas

Paling gedhé mall ing Phuket duwé ATM mesin ATM Simpen ing salah siji saka sing sampeyan bisa nggawe kanggo akun bank kita. Sawise manggonake supaya sampeyan nampa data saka informasi manajer kanggo pambayaran:


  • Nomer pesenan lan jumlah pembayaran
  • Jeneng Bank
  • Nomer akun lan jeneng beneficiary

Cathetan: sawise pembayaran, mangga simpen kuitansi kanggo konfirmasi pembayaran

artikel sadurunge Transfer Bank Lokal
artikel Next Pembayaran awis kanggo HGH kanggo kurir ing wektu pengiriman ing Phuket

Ninggalake komentar

Komentar kudu disetujoni sadurunge metu

* Kothak sing dibutuhake